...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

SharePoint 2 TYPO3 connector

 

Microsoft Sharepoint is op grote schaal in gebruik als document management systeem en TYPO3 is op grote schaal in gebruik als een content management systeem.

Zowel Sharepoint als TYPO3 zijn vaak in gebruik bij dezelfde bedrijven en organisaties, dus is het logisch om deze twee producten met elkaar te verbinden.

Nu is er een connector tussen Sharepoint en TYPO3 beschikbaar, waarmee het mogelijk is om documenten die zijn geplaatst in Sharepoint te ontsluiten op TYPO3 internet en intranet omgevingen. De documenten zijn eerder aangemaakt in de reguliere kantooromgevingen met Word, Excel en Powerpoint.

Sharepoint 2 TYPO3 Connector maakt de publicatie van Microsoft Office-documenten, zoals Microsoft Word, mogelijk via een SharePoint-server op de TYPO3 website van uw bedrijf. Dit werkt ofwel met een Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) of met Microsoft Windows SharePoint Services (WSS). 

Sharepoint naar TYPO3 connector SPTools vereenvoudigt uw dagelijkse workflow doordat Office-documenten worden ge├»ntegreerd in Sharepoint en beschikbaar worden gesteld in de laatste versie op uw TYPO3 website. Dit ontheft de noodzaak te handhaven en bestanden aanbod op een aantal gelegenheden. Dit bespaart u tijd en geld, omdat het werkt met alle soorten documenten en bestanden die kunnen worden beheerd via een SharePoint, bijv. MS Word, PowerPoint, Excel, maar ook pdf bestanden en zelfs beeldbestanden in verschillende formaten zoals PSD (Photoshop), JPEG, TIFF. 

Daarbij worden alle oudere versies van documenten opgeslagen - ook in TYPO3. Deze SharePoint-functionaliteit wordt beschikbaar gesteld in het TYPO3 CMS door de Sharepoint 2 TYPO3 Connector. 

Sharepoint naar TYPO3 connector SPTools kan een effici├źnt documentbeheer bewerkstelligen en een centrale administratie en distributie verzorgen van beeld-bestanden, documenten, afspraken en informatie van het intranet rechtstreeks op uw TYPO3 website. 

Evenementen en afspraken kunnen worden gepubliceerd op uw website vanuit een Outlook-agenda.

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen.