...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

TYPO3 Demo Pakket

Het is mogelijk om TYPO3 op uw eigen computer te installeren. Zo kunt u met behulp van de gratis handleidingen alle mogelijkheden op uw gemak uitproberen.

Het Demo Pakket heeft de naam TYPO3 Winstaller en is te vinden op: http://typo3winstaller.sourceforge.net/

Het pakket is geschikt voor Windows XP en Windows Vista.

Installatie is een fluitje van een cent. Daarna heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende installaties: de dummy, de quickstart en de testsite.

 

  • de quickstart is een voorbeeld website van een voetbalclub. De handleiding voor editors en de handleiding voor webmasters zijn gebaseerd op deze volledige werkende TYPO3 site.
  • de dummy is een lege TYPO3 omgeving waarin u uw eigen website kan gaan bouwen. De handleiding voor ontwikkelaars is hierop gebaseerd.
  • de testsite is een TYPO3 site met enkele templates en enkele extensies om de meer uitgebreide mogelijkheden van TYPO3 te laten zien. Onder meer komen hier het plaatsen van meer dan een website in een enkele TYPO3 omgeving aan bod. Verder is hier de Direct Mail of DM module geinstalleerd, waarmee email berichten met opmaak aan een of meer groepen kunnen worden gestuurd.