...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

VIND Producten- en Dienstencatalogus

Actuele en wettelijk juiste omschrijvingen van uw gemeentelijke producten tonen in uw digitale loket is cruciaal voor uw dienstverlening. Hoe is het gesteld met de producten die in uw e-loket worden getoond? Zijn deze actueel? De VIND Producten- en Dienstencatalogus biedt uitkomst.

Al jarenlang dé specialist
VIND is in opdracht van programmabureau Overheidsloket 2000 (OL2000) ontwikkeld en is al jarenlang dé oplossing om vraaggericht met burgers, bedrijven en instellingen te communiceren over uw gemeentelijke dienstverlening. Burgers, ondernemers en organisaties vinden snel de producten die op hun situatie van toepassing zijn.

Meer dan 300 producten
De catalogus bevat meer dan 300 producten die actief en op dagelijkse basis worden beheerd door een professionele redactie die bestaat uit juristen en redacteuren met een taalkundige achtergrond.  

Automatische updates en verbeterde beheeromgeving
De VIND Producten- en Dienstencatalogus is vernieuwd en ten opzichte van VIND2 talloze nieuwe mogelijkheden. Zo is de techniek vernieuwd waardoor updates automatisch zonder technische of inhoudelijke installaties worden doorgevoerd. Ook is de beheeromgeving vernieuwd, waardoor u snel en efficiënt kunt beheren.

Eén gemeente, één antwoord
U kunt de VIND Producten- en Dienstencatalogus uitbreiden met VIND Balie en VIND Antwoord, waardoor u bent verzekerd van een optimale integratie van uw informatie bij uw balie, op uw TYPO3 website en uw klant contact centrum (KCC).

Koppeling met andere systemen
Door de XML-export is VIND nu ook eenvoudig te koppelen aan TYPO3. Hiervoor is de TYPO3 extensie SDUconnect beschikbaar. Deze kan gratis worden gedownload in de TER van TYPO3.

De voordelen van VIND

  • Uw productencatalogus is altijd actueel en volledig zonder dat u zelf alle landelijke wijzigingen hoeft bij te houden.
  • U kunt de landelijke teksten aanpassen aan de lokale situatie van de gemeente. Daarbij hebt u een keuze tussen aanvullen of vervangen.
  • De producten bevatten uitgebreide metadatering om het zoeken te vergemakkelijken.
  • Een totaal oplossing en inpasbaar in TYPO3. Door de speciale extensie desgewenst te beheren binnen TYPO3.
  • Breed toepasbaar: bij de receptie, de balie, op de TYPO3 website en aan de telefoon.
  • U kunt VIND koppelen aan E-formulieren, DigiD, en internetkassa.
  • Uitgebreide, effectieve zoekstructuur waarmee uw klanten snel bij het juiste product komen.
  • Balie instructies voor de eigen medewerkers.