...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

VIND Subsidies voor TYPO3

U wilt maximaal profiteren van de kansen die subsidies bieden. Met VIND Subsidies beschikt u direct over alle actuele en volledige provinciale, nationale en Europese subsidieregelingen. VIND Subsidies is zowel voor uw TYPO3 intranet als voor uw TYPO3 website beschikbaar.

1700 subsidies
VIND Subsidies bevat zo'n 1700 subsidies die actief en op dagelijkse basis worden beheerd door een deskundige redactie.

Altijd zicht op de actuele subsidies
Via het Subsidieloket  kunt u alle subsidieregelingen tonen op uw TYPO3 intranet, zodat al uw medewerkers zicht hebben op de mogelijkheden van de subsidies voor hun vakgebied. Dit scheelt hen tijd naar het zoeken van subsidie-mogelijkheden en u weet zeker dat zij geen subsidies over het hoofd zien. U mist zo nooit meer een subsidiekans!

Dienstverlening richting de burger en ondernemer 
Via het Subsidieloket kunt u tevens subsidieregelingen tonen op uw gemeentelijke TYPO3 website. Hierbij kunt u bijvoorbeeld onderscheid maken tussen een ondernemersloket en burgerloket. Hiermee houden ook uw burgers en ondernemers duidelijk zicht op beschikbare subsidies.

Optimale zoekfunctionaliteit en metadata
Via de optimale zoekfunctionaliteit en metadata selecteert u eenvoudig de regelingen, subsidies en fondsen die voor uw gemeente relevant zijn. Via de e-mailalert wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuwe, gewijzigde en vervallen subsidies. Via de send-a-friend button kunt u eenvoudig collega?s informeren. Uiteraard is de subsidie-informatie eenvoudig te printen. 

Flexibel inpasbaar
Het Subsidieloket is via een HTML zoekobject flexibel inpasbaar binnen uw TYPO3 intranet en website. Desgewenst kunt u de XML feed met metadata indexeren en doorzoekbaar maken binnen de TYPO3 omgeving.

Eigen subsidies toevoegen
In de beheeromgeving kunt u de subsidieteksten aanvullen of aanpassen, metadata toevoegen en uw eigen gemeentelijke subsidies toevoegen. U bepaalt dus zelf welke informatie u waar op uw website publiceert, met welke zoekfunctionaliteit en in de huisstijl van uw gemeente.

Wat maakt VIND Subsidies uniek?

  1. U hebt zo'n 1700 Europese, nationale en provinciale subsidieregelingen op een rij.
  2. U kunt zoeken op regelingen, uitvoeringsorganisatie, thema of subthema?s en doelgroep.
  3. U krijgt dagelijks een automatische update van de subsidieregelingen.
  4. U kunt eenvoudig eigen regelingen toevoegen.
  5. De content is eenvoudig te implementeren door uw webmaster. 
  6. De informatie is toegankelijk voor al uw medewerkers. 
  7. De jaarlijkse kosten zijn laag en u hebt geen onderhoud.


Direct aanvraagformulieren koppelen
Door VIND E-Formulieren te koppelen aan uw subsidieloket kunnen ondernemers en burgers direct een subsidie bij uw gemeente aanvragen. De VIND E-formulieren zijn te koppelen aan DigiD en Ogone en werken via een intelligente beslisboom. Aanvragers zien dus alleen de relevante vragen.

Abonnees over VIND Subsidies
Annemiek Wissink, directeur van  Europa decentraal: "De Subsidiewijzer geeft antwoord op vragen als: waar moet ik de subsidie aanvragen, en voor welke datum? En waar kan ik terecht voor meer informatie? Door middel van de overzichtelijke ordening in thema?s kunnen decentrale overheden meteen hun beleid en voornemens toetsen aan de middelen die Europa beschikbaar heeft. Dit kan veel tijd besparen en geld opleveren!"

Meer weten?
Wilt u meer weten over VIND Subsidies? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan.