...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

Over Typodam

Om gemeenten professioneel te ondersteunen is het TYPO3 Competence Center opgericht. Hierin nemen een aantal partijen deel die veel ervaring meebrengen in hun vakgebied en veel gemeenten tot hun klantenkring mogen rekenen.

 

De website Typodam is het uithangbord in de vorm van een voorbeeldwebsite en tevens een platform waarop gemeenten informatie kunnen uitwisselen en op de hoogte kunnen blijven van recente ontwikkelingen.

 

Bij het TYPO3 Competence Center (T3CC) kunt u terecht voor:

 • Advisering
  voor een gedegen advies kunt u terecht bij het T3CC. Met een ruime ervaring in de gemeentelijke markt zijn de consultants van het T3CC het aanspreekpunt voor een gedegen advies, wanneer ook uw gemeente een overstap naar TYPO3 of een backoffice koppeling met TYPO3 overweegt.
 • Ontwerp & Implementatie
  voor het gehele uitvoeringstraject van ontwerp tot implementatie, alsmede het ontwikkelen van nieuwe TYPO3 extensies, kunt u bij  het T3CC terecht. Ook kunnen zij een probleemloze hosting van TYPO3 verzorgen op hun Dell high performance servers.
 • Service & Onderhoud
  open source staat of valt met een goede ondersteuning. De support desk van het T3CC kent diverse vormen van ondersteuning en staat altijd tot uw beschikking, ook wanneer de eigen ICT afdeling tijdelijk even onderbezet is, vanwege vakantie of ziekte.
 • Training
  het T3CC verzorgt een aantal trainingen toegespitst op uw organisatie. Daarnaast worden er periodiek seminars georganiseerd om kennis bij te spijkeren op actuele onderwerpen.