...of bel uw gemeente: (078) 635 1200

gemeente cms voor website en intranet

TYPODAM

gemeente cms

alterNET Internet B.V.

Langesteijn 124
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
(078) 635 12 00 

Locatie

TYPO3 CMS op Overheid & ICT 2012

Overheid & ICT is uitgegroeid tot het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de overheid. Het is de vakbeurs waar u kennis kan nemen van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied. Ook op het gebied van Content Management (CMS) treft u in een ruimte alle relevante leveranciers aan. Dit jaar vindt de vakbeurs plaats van 24-26 april 2012 in de Jaarbeurs Utrecht.

Ook alterNET is op deze driedaagse beurs aanwezig met een stand (E082) waar we graag horen wat uw ambities zijn op het gebied van e-Overheid. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van Enterprise Content Management met TYPO3 en de open source zoekmachine SOLR van de Apache Foundation.

U treft onze stand aan op locatie E082.

Onderwerpen als GIS integratie met TYPO3 en meer

Op onze stand besteden we onder meer aandacht aan GeoCMS; de integratie tussen GIS (Esri arcGIS) en TYPO3. Daarnaast kunt u zich laten voorlichten over de krachtige mogelijkheden van TYPO3. Tijdens de drie beursdagen demonstreren we graag onze TYPO3 oplossingen voor gemeenten die geheel voldoet aan de Webrichtlijnen.